Info

Fast holdstruktur:
Hver aften (mandag til torsdag) er der tre forskellige hold/niveauer:

  1. Guldfisk: Med forældre i vandet (vejledende 3-5 år)
  2. Søløver: Svømmer selv med flydehjælp - et par forældre er evt. i vandet som "hjælpere" i starten (vejledende 4-6 år)
  3. Delfiner: Svømmer selv uden forældre (vejledende 5-7 år)
Inden sæsonstart (og evt. i løbet af sæsonen) kan instruktøren flytte enkelte børn imellem grupperne. Det er vigtigt, at børnenes færdigheder og forudsætninger i vandet er i fokus, så vi får hold med et nogenlunde ens niveau til gavn for alle. Mange børn har gået til svømning i klubben, siden de var babyer. Derfor bør utrænede svømmere som hovedregel begynde på et hold med yngre svømmere end deres egen alder.
 
DELFINER (vejledende 5-7 år)

Fra sæsonstart sidst i august skal alle børn alene i vandet uden forældre.

Vores dygtigste børn – delfinerne – skal på deres sidste år i BIFs Svømmeklub blive gode til at svømme og klare sig godt i vandet. De fleste – hvis ikke alle svømmer baner i vores næsten for lille bassin, svømmer og dykker livligt omkring. Børnene kan normalt kun gå på Delfinholdet til og med det år, de går i børnehaveklasse. Men i sæsonen 18/19 åbner vi for tilmelding for børn fra 2011 og yngre, idet vi håber, at vi i sæsonen derefter kan tilbyde svømmehold i en større svømmehal.
 
Året afsluttes med at ”svømme mærker” (25m, 50m…) og måske med et besøg i den store svømmehal (hvor fremtidig svømmekarriere kan udvikles)?
 
Forældrene bør være i svømmesalen eller på gangen, med mindre der er lavet særlig aftale.
 
HUSK god badehygiejne for at sikre en god vandkvalitet - alle der skal i vandet skal vaskes godt fra top til tå! Selvom børnene er store, skal I hjælpe dem med at gøre det ordentligt.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen