Info

Børn fra 1-2 år

Glæde ved vand!

De små etårige kan hænge i kanten selv og begynder at gå abegang. Genkender tydeligvis alle de dejlige sange og lege. De lærer hurtigt, hvad det vil sige at plaske, sparke, puste bobler og dykke. Når de kan gå, kan de også springe fra kanten og gå på den store måtte. Og samtidig er de meget lærenemme og lærer en hel masse. Med forskellig flydehjælp kan de bevæge sig frit rundt i bassinet og en masse ”rigtige” svømmebevægelser kan sagtens leges ind allerede i denne alder. Udover indlæring af svømmebevægelser og tilvænning og glæde ved vand fokuseres der meget på sikkerhed og selvredning – f.eks. at holde fast i kanten/pladen/hulahop-ringen eller at ”komme op på båden igen”.

Holdene er både for nybegyndere og dem, der startede sidste år. Der er to hold på svømmedagen søndag, og instruktørerne vil meget gerne have lov til at flytte "nye" svømmere til det ene hold og "gamle" svømmere til det andet, hvis det kan give mere ensartede hold og bedre undervisning.
 
Fra 2018 har vi valgt en lidt finurlig måde at tilmelde sig søndagsholdene fra 0-3 år på. Vi har hold hele sæsonen fra august til maj, og hvis man melder sig til i efteråret, kan man med garanti gå hele sæsonen. I praksis melder man sig dog kun til på et hold, der kører fra august til december til 350,- kr. I december overflytter vi så de svømmere, der kommer til svømning, til de nye hold, der kører fra januar til maj. I denne forbindelse modtager man en mail med en opkrævning på yderligere 350 kr.
 
Det skal understreges, at man ikke bliver "smidt ud" mod sin vilje, hvis man har fravær i en periode pga. sygdom eller andet. Men så skal man reagere aktivt på den/de mail(s), man får tilsendt.
 
HUSK god badehygiejne for at sikre en god vandkvalitet - alle der skal i vandet skal vaskes godt fra top til tå!
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen