Info

Børn fra 2-3 år

Sprudlende, vilde og glade!

De toårige børn elsker at komme til svømning! De synger med på sangene og hilser på deres instruktør i Fakta! 

Børnene leger ivrigt med på de mange nye fantasifulde lege. Igennem disse lege vænner de sig meget til vandet. Vi dykker og springer vilde spring fra kanten, svømmer med plader på ryg og mave. Plaskeben er crawlben, og dem bliver de gode til. Vi begynder at ride på søhestene (de lange skum-spaghettier) og meget, meget andet.

Begge holdene søndag er både for nybegyndere og dem, der er startet de foregående år, men instruktørerne vil meget gerne have lov til at flytte rundt på svømmerne - f.eks. "nye" svømmere til det ene hold og "gamle" svømmere til det andet, hvis det kan give mere ensartede hold og bedre undervisning.
 
Fra 2018 har vi valgt en lidt finurlig måde at tilmelde sig søndagsholdene fra 0-3 år på. Vi har hold hele sæsonen fra august til maj, og hvis man melder sig til i efteråret, kan man med garanti gå hele sæsonen. I praksis melder man sig dog kun til på et hold, der kører fra august til december til 350,- kr. I december overflytter vi så de svømmere, der kommer til svømning, til de nye hold, der kører fra januar til maj. I denne forbindelse modtager man en mail med en opkrævning på yderligere 350 kr.
 
Det skal understreges, at man ikke bliver "smidt ud" mod sin vilje, hvis man har fravær i en periode pga. sygdom eller andet. Men så skal man reagere aktivt på den/de mail(s), man får tilsendt.
 
HUSK god badehygiejne for at sikre en god vandkvalitet - alle der skal i vandet skal vaskes godt fra top til tå!
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen