Delfiner

Info

Fast holdstruktur:
Hver aften (mandag til torsdag) er der tre forskellige hold/niveauer:

  1. Guldfisk: Med forældre i vandet (vejledende 3-5 år)
  2. Søløver: Svømmer selv med flydehjælp - et par forældre er evt. i vandet som "hjælpere" i starten (vejledende 4-6 år)
  3. Delfiner: Svømmer selv uden forældre (vejledende 5-7 år)
Inden sæsonstart (og evt. i løbet af sæsonen) kan instruktøren flytte enkelte børn imellem grupperne. Det er vigtigt, at børnenes færdigheder og forudsætninger i vandet er i fokus, så vi får hold med et nogenlunde ens niveau til gavn for alle. Mange børn har gået til svømning i klubben, siden de var babyer. Derfor bør utrænede svømmere som hovedregel begynde på et hold med yngre svømmere end deres egen alder.
 
    

DELFINER (vejledende 5-7 år)

Fra sæsonstart først i september skal alle børn alene i vandet uden forældre.

Vores dygtigste børn – delfinerne – skal på deres sidste år i BIFs Svømmeklub blive gode til at svømme og klare sig godt i vandet. De fleste skal til at svømme baner i vores næsten for lille bassin, svømmer og dykker livligt omkring. Børnene kan normalt kun gå på Delfinholdet til og med det år, de går i 1. klasse. Så i sæsonen 23/24 er tilmelding åben for børn fra 2016 og yngre. Hvis holdene ikke fyldes op før sæsonstart, tager vi også børn fra 2015 ind (ledige pladser fra august).

Året afsluttes fx med at ”svømme mærker” (25m, 50m…) og måske med et besøg i den store svømmehal (hvor fremtidig svømmekarriere kan udvikles)?

Forældrene bør være i svømmesalen eller på gangen, med mindre der er lavet særlig aftale.

HUSK god badehygiejne for at sikre en god vandkvalitet - alle der skal i vandet skal vaskes godt fra top til tå! Selvom børnene er store, skal I hjælpe dem med at gøre det ordentligt.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Aktivitetshuset/Varmt vand bassin