Bassinet
Svømmebassinet er ca. 10x6 meter stort med en vanddybde på ca. 125cm. Vandet er altid omkring 34 grader varmt og dermed perfekt til mindre børn. Efter en større renovering i 2014 fremstår bassin og omklædningsfaciliteter nyt, moderne og lækkert.
 
 
Antal personer i vandet
Bassinet er godkendt til 28 personer i timen. Dette er af hygiejnemæssige årsager for at ph-værdi og kimtal i vandet ikke skal overskrides. Ofte er vi jo to hold i løbet af en time. Vi kan derfor tilbyde svøming til 7 babyer med forældre eller op til 14 større børn uden forældre ad gangen. Bassinets størrelse gør dog, at vi normalt ikke planlægger hold med mere end 9 svømmere ad gangen. Sidste hold med forældre med i vandet er guldfiskene (3-4 år). På næste hold, søløverne (4-5år) skal børnene alene i vandet med hjælpemidler. Der er mulighed for at lave særlige aftaler, hvis enkelte børn i en periode har brug for at have en forælder med i vandet. Det bliver også ofte brugt, at 1-3 forældre deltager i vandet som hjælpere (for hele holdet) i starten af sæsonen.
 
Overbookning
Vi har tilpasset næsten alle holdstørrelser, så der under normale omstændigheder ikke vil kunne forekomme problemer med at overholde begrænsningen på 28 personer i timen.  For at vi i klubben skal kunne tilbyde svømning for så mange børn som muligt og for at sikre en dynamik på holdene, kan vi vælge at overbooke nogle enkelte hold en lille smule, således at vi kan fylde lidt mere op til dagligt uden at overskride grænserne. Vi kan se historisk at det (især på babyholdene) er meget sjældent, at alle deltagere møder op til svømning. Årsagerne kan være forskellige - primært sygdom, andre arrangementer og ferie.
 
I ganske sjældne tilfælde vil det derfor være muligt at der møder flere op end tilladt. Instruktøren vil give besked om dette, og der må evt. svømmes lidt på skift. Vi håber på forståelse for dette, da det naturligvis kun er for alles sikkerhed og sundheds skyld.