Ordensregler

Instruktørens anvisninger skal følges af alle, der er i og omkring bassinet, således at sikkerheden og kvaliteten af undervisningen bliver optimal.

 

Børnene forventes at møde op veloplagte, så de kan følge instruktørens anvisninger. Hvis dette ikke er tilfældet, kan instruktøren bede barnet forlade bassinet.

 

Ikke badende medlemmer/besøgende/forældre må kun opholde sig i svømmesalen efter aftale med instruktøren.

 

Hele bassinområdet, omklædningsområdet og mellemgangen er KUN barfodsområde (badesandaler) – det vil sige at sko og strømper skal af og stilles udenfor indgangen samt at fødderne skal en tur under bruseren inden der er adgang til svømmesalen for ikke badende gæster.

 

Adgang i svømmesalen er i almindelighed 5 minutter før holdtiden. Eleverne må kun befinde sig i vandet når de har svømmetid - det er kun svømmere med svømmetid der må være på de blå fliser. Ingen må bade uden tilladelse fra den tilstedeværende instruktør/livredder.

 

Af hensyn til de mange der skal bruge omklædningsrummene, må disse ikke bruges som opholdsrum før og efter svømningen

 

Alle svømmere (børn, voksne og babyer) skal afvaskes med sæbe og vand inden svømmeundervisningen og det er om igen efter toiletbesøg. ALLE børn (pånær tunfisk) SKAL have hjælp til grundig afvaskning - de kan simpelthen ikke gøre det godt nok selv. Vær desuden opmærksom på at tage smykker og make-up af.

 

  På alle vores børnehold op til og med delfinholdene går børnene i samme omklædningsrum som den medfølgende voksne - altså drenge og piger kan både være i dame- eller herreomklædning - det afhænger af om man følges med en mand eller kvinde.
 

Såfremt badehætte ikke benyttes, skal håret vaskes under bruseren inden svømmeundervisningen - desuden skal langhårede svømmere have elastik i håret, så dette ikke kommer i ansigtet.

 

Telefonog/eller kamera skal være væk/slukket i omklædningsrummene. Hvis der skal tages billeder af undervisningen, kan dette kun ske efter aftale med træneren.

 

Der må ikke løbes i svømmesalen. Andre må ikke skubbes i vandet.

 

Man må hverken gå/løbe på land med svømmefødder på. Disse må kun benyttes i vandet

 

Der bruges ikke vinger eller svømmeveste i svømmeklubben

 

Al mad, snacks mm skal spises uden for svømmeklubbens område dvs. svømmesalen, omklædningsrum og forrummet. Det giver formange krummer, snavs og mulighed for bakterievækst.

 

Instruktøren har altid ret.

 

Hvis man ikke overholder ordensreglementet kan dette medføre bortvisning fra svømmesalen.