Borup Idrætsforening - Svømmeklub

BIFSK er en svømmeklub der kan tilbyde svømmeundervisning for børn i alderen 0-12 år. 
Desuden har vi vandaerobic og HIIT træning for voksne over 16 år.


IndstillingVærdi   

Vis i slider eller med scroll (slider eller scroll)

Standard: slider

scroll

Højde af indhold i px. Kun ved scroll (Heltal)

Standard: 500

250Vil du gerne gå til svømning?
Der åbnes for tilmeldinger i juli 2024. Er man interesseret i af svømme inden da, så er der offentlig åbningstid i Borup - se mere på https://svoemmeland.dk/borup

Vores sæson starter i uge 37 2024 og slutter i uge 21 2025


Forening
Vi er en frivillig forening under Borup Idrætsforening (www.borup-idraet.dk). Du bliver automatisk medlem af foreningen, når du melder dig til et hold i klubben. Klubben er for medlemmernes skyld, så dine input og din eventuelle deltagelse er altid meget velkommen. Om ikke andet så til vores årlige generalforsamling.


Fysiske forhold
Børnene svømmer i et mindre bassin. Vandet i bassinet er altid omkring 34C varmt og bassinet er ca. 125cm dybt. Der er en max begrænsning på 14 personer i vandet ad gangen.


Hvordan melder jeg mig ind?
På denne hjemmeside opretter I en profil for den der skal svømme. Husk korrekt e-mail adresse ellers kan I ikke aktivere profilen. Dernæst kan der logges ind, et hold kan vælges og der kan tilmeldes ved direkte betaling med dankort. Det er meget vigtigt at opretholde korrekte medlems oplysninger, e-mail og telefon, således at vi kan kontakte medlemmerne om eventuelle aflysninger og andet information.

 

Besøg de øvrige idræts afdelinger i Borup her: www.borup-idraet.dk